Hertha Bofællesskaber & værksteder

EN HVERDAG MED RYTME & TRYGGE RAMMER

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Velkommen til Hertha Bofællesskaber og værksteder

Hertha Bofællesskaber og Værksteder består af 26 beskyttede boliger for udviklingshæmmede voksne personer, der er en del af Hertha Levefællesskab. Boligerne er fordelt i 3 bofællesskaber og 5 selvstændige lejligheder. Sammen med de beskyttede værksteder udgør Hertha Bofællesskaber og Værksteder en selvejende institution og en registreret socialøkonomisk virksomhed, som leverer et helhedstilbud ud fra Servicelovens §85 (støtte i egen bolig) og §103 (beskyttet beskæftigelse).

;

OM TILBUDET

Hertha Bofællesskaber og Værksteder er etableret i 1996 som tilbud til voksne udviklingshæmmede med baggrund i Rudolf Steiners filosofi og menneskesyn, antroposofien.

;

SUNDHED

Sundhed har en særlig plads i vores daglige praksis. Den mest moderne forskning viser en entydig sammenhæng mellem krop og sind, hvilket stemmer godt overens med antroposofien.

;

DET FAGLIGE

Arbejdet er funderet på socialpædagogiske impulser givet af Rudolf Steiner. Men vi bekender os ikke til én bestemt pædagogik – vi tager afsæt i det almen-menneskelige.

;

SOCIAL TERAPI

Socialterapien er den arbejdsmetode, der anvendes i institutionen. I socialterapien arbejdes der med ’det hele menneske’.