Medarbejdere

Hertha Bofællesskaber og Værksteder har pt. 40 medarbejdere fordelt på fastansatte og vikarer. Nogle medarbejdere bor i Hertha og andre bor udenfor Hertha. Alle medarbejdere kommer fra forskellige baggrunde og bidrager hver især med deres særlige kompetencer.

ANNE-LENE JAPPE

ANNE-LENE JAPPE

Bodelsleder i Nerthus

anne-lene.jappe@hertha.dk

Rudolf Steinerskoleelev. Boet i Hertha Levefællesskab siden 1999. Uddannet guldsmed 1995. Uddannet R. S pædagog 2012. Camphill erfaring fra England & New-Zealand. Arbejder som ”husmor”- i plejen og deltager i drama & idræt. Bodelsleder i Nerthus.

DIANA KROON

DIANA KROON

Bodelsleder & husmor

diana.kroon@hertha.dk

Ansat siden 2008. Uddannet Rudolf Steinerpædagog i 2000 og kraniosakralterapeut i 2014. Arbejder i Vidarhus som bodelsleder og “husmor” og i plejen. Bor og arbejder i Hertha.

MATHIAS HEUBERGER

MATHIAS HEUBERGER

Bodelsleder

mathias.heuberger@hertha.dk

Født og opvokset i Basel (Schweiz). Læst til pædagog i Aberdeen (Scotland) i Camphill. Arbejdet for Ringkøbing Amt og Region Midt fra 2000-2013. Ansat på Hertha siden sommeren 2014. Bodelsleder i Burishus. Bofællesskabets repr. i Levefællesskabets fællesledelse.

GITHA STAUB

GITHA STAUB

Værkstedsmedarbejder

githa.staub@hertha.dk

Kontoruddannet. Har tidligere arbejdet på Tulip (1983-96) Skanderborg Dagpleje (1996-2008) Hertha børnehave (2012- ). Medarbejder i HBV siden 2012. Arbejder i Vidarhus og køkkenet.

MICHAEL DAMGAARD

MICHAEL DAMGAARD

Værkstedsleder

michael.damgaard@hertha.dk

Uddannet mejerist i 2007, været i mejeribranchen siden 2003. Ansat som mejerist/hjemmevejleder okt. 2014.

ALLAN ELM

ALLAN ELM

Koordinator, fundraiser & redaktør

allan.elm@hertha.dk

Ansat i denne omgang siden 2014. For længe siden uddannet cand.psych. m.m. Været tilknyttet Hertha på forskellig vis siden 1998. Arbejder primært som koordinator/fundraiser/redaktør.

RASMUS AAGAARD

RASMUS AAGAARD

Organisationsudvikler

rasmus.aagaard@hertha.dk

Administrativ leder. Født 1961, vokset op i Fredericia. 1981-89 kollektiv økolandmand, tømrer, teatermedarbejder og musiker. Ergoterapeut 1992, herefter menig, leder, konsulent og selvstændig i social- og sundhedsfaglig praksis. Supplerende uddannelse som krop- og gestaltterapeut (Bjødstrup og Essens) og organisationskonsulent (UKON). Arbejder med organisationsudvikling i Hertha.

ANNE M. KRISTENSEN

ANNE M. KRISTENSEN

Hjemmevejleder

anne.mette.kristensen@hertha.dk

Uddannet Helsepædagog fra Marjattas pro seminar. 4 år i Järna, Sverige. Uddannet væver fra Kerteminde. Tidligere arbejdet på Marjatta med voksne som væver. Ledelsesansvar på et af bostederne. Medarbejder i Hertha siden 2007. Arbejder hovedsagelig i Vidarhus.

KRISTIN BJØRKE

KRISTIN BJØRKE

Hjemmevejleder

kristin.bjorke@hertha.dk

49 år. Uddannet psykomotorisk terapeut 1998 samt zoneterapeut. Jeg har arbejdet i Hertha siden 2008 og boet i Hertha siden 2012. Jeg arbejder i Burishus og er vikar i gartneriet.

MANUELA VINMANS

MANUELA VINMANS

Hjemmevejleder

manuela.vinmans@hertha.dk

Uddannet Rudolf Steiner-pædagog fra Tyskland og Sverige. Har arbejdet i Järna og Rosalie Park. Arbejdet i Nordjylland med udviklingshæmmede børn og unge samt 8 år med traumatiserede familier i Gellerup. Startede i Hertha i 2008 og arbejder i Burishus som hjemmevejleder.

PHILIP ODDGEIR QUIST

PHILIP ODDGEIR QUIST

Hjemmevejleder

philip.quist@hertha.dk

Uddannet Cand. Mag i Religionsvidenskab samt brandmand. Tidligere erfaring: afløser på Søkilde plejehjem (demensafsnit) igennem et årti, afløser på Bostedet Brunhøj, deltidsbrandmand i Ry og handicapledsager for Bent. Nuværende bibeskæftigelse: frivillig brandmand i Randers Redningsberedskab, og undtagelsesvist afløser i BSIK (Beredskab og Sikkerhed). Ansat i HBV siden oktober 2015. Arbejder primært i Burishus og sekundært i de øvrige værksteder og bofællesskaber.

BIRTHE MØLLEBJERG HOLT

BIRTHE MØLLEBJERG HOLT

Hjemmevejleder & Gartner

birtheholt@live.dk

Ansat april 1997 som gartner/hjemmevejleder. 7 år Camphill erfaring, biodynamisk gartner jordbrugsuddannelse fra USA.

LOISE LJUNGGREEN

LOISE LJUNGGREEN

Hjemmevejleder

loise.ljunggren@hertha.dk

Gået på Rudolf Steiner skole til og med 7. Klasse. Uddannet pædagog fra Peter Sabroe seminariet i Århus. Et års Camphill-erfaring fra England. Har tidligere arbejdet med psykisk syge voksne på DSI Hørhaven. Ansat siden aug. 2015. Arbejder mest i køkkenet og i Vidarhus i plejen.

MORTEN SNOG DAHL

MORTEN SNOG DAHL

Hjemmevejleder

morten.snog@hertha.dk

Ansat siden 2016 Udannet pædagog på Århus Pædagog seminarium Udannet Coach I 2019 hos Sofia Manning Tidligere udannet elektriker

PEDER KLEIS

PEDER KLEIS

Hjemmevejl. & værkstedsmedarbejder

peder.kleis@hertha.dk

Uddannet waldorf-lærer fra Rudolf Steiner højskolen for opdragelseskunst i Skanderborg, 1989. Arbejdede det næste kvarte århundrede som pædagog og lærer ved Steiner-skolen i Aarhus. Har efterfølgende været forbi Hadruplund, Audonicons bogsalg og Steiner-skolen i Hjørring. Har siden begyndelsen af 2018 arbejdet som hjemmevejleder i Nerthus og som værkstedsmedarbejder i køkkenet. Har desuden årstidsværksted.

RIKKE PASGAARD

RIKKE PASGAARD

Socialrådgiver

rikke.pasgaard@hertha.dk

Socialfaglig dokumentation Uddannet socialrådgiver 2009 Har arbejdet i Aarhus Kommune 2009 – 2018 Ansat i Hertha 2019.

LEANDER VINMANS

LEANDER VINMANS

Hjemmevejleder & værkstedsmedarbejder

leander.vinmans@hertha.dk

Ansat siden 2016. Uddannelse: 5 år på Marjatta Seminarium til Helsepædagog. Tidligere arbejde/erfaringer: 1 års Camphill ophold i Irland, Tornsbjerggård, Solhjorten, Marjatta, Hadruplund. Opgaver: Primært i Vidarhus, Vaskeriet, Mejeriet og landbruget. Boet i Hertha siden 2015.

KATRINE KROON

KATRINE KROON

Hjemmevejleder og værkstedsmedarbejder

katrine.kroon@hertha.dk

Ansat siden år 2000. Uddannet rudolf Steinerpædagog i 1997. Uddannet maleterapeut. Tilknyttet Vidarhus.

KURT JØRGENSEN

KURT JØRGENSEN

Bogholder

bogholderihertha@gmail.com

Uddannet maskinarbejder, uddannet inden for international marketing, engroshandel, bank og finans. Revisor. Tidligere arbejdet hos bl.a. Thema A/S i Horsens (vindues- og dørfabrik), DASOLAS A/S (sol- og lydafskærmning) m.fl. Står for bogholderi i HBV.

MAJKEN WINTHER HAAGENSEN

MAJKEN WINTHER HAAGENSEN

Hjemmevejleder og Husmor

majken.haagensen@hertha.dk

Ansat siden 2007. Uddannet pædagog fra Rudolf Steiner Pædagogseminaraiet i Århus. har boet 1½ år i Camphill i Skotland. Jeg har arbejdet med udviklingshæmmede børn og voksne siden 1998. Har boet i Hertha Levefællesskab med min familie siden 2003. Husmor og arbejder primært i Burishus.

MARIANNE BRANDSTRUP HANSEN

MARIANNE BRANDSTRUP HANSEN

Rengøringen

Uddannet kontorassistent i 1989. Social- og Sundhedshjælper 1997. Tidligere arbejdet for Retten i Aarhus, hjemmeplejen i Aarhus, Worlds Best i Viby, Den private hjemmepleje i Sejs. Medarbejder siden 2007 i rengøringen.

PER CLAUSON-KAAS

PER CLAUSON-KAAS

Værkstedsmedarbejder

per.clauson-kaas@hertha.dk

Været med i forberedelsesgruppen siden 1987. Medarbejder siden 1996. Har p.t. udeholdet. Arbejdet som lærer på Rudolf Steinerskolen i Skanderborg, Kristofferhjemmet 1989-96. Uddannet tjener, kok, merkonom, Rudolf Steinerlærer (Audonicon). Bor i Hertha med familie og to plejebørn.

FREJA LYNGKJÆR PEDERSEN

FREJA LYNGKJÆR PEDERSEN

Vikar

freja.lyngkjaer.pedersen@hertha.dk

Bachelor i social antropologi & Professionsbachelor i Psykomotorisk terapi og afspænding. Har arbejdet meget med minoriteter. En del af levefællesskabet siden dec. 2015. Ansat i HBV siden dec. 2017. Arbejder i plejen og på værkstederne.

RANDI JAKOBSEN

RANDI JAKOBSEN

Værkstedsmedarbejder

randi.jakobsen@hertha.dk

Ansat siden 2007. Arbejder i bageriet, som dramalærer og er ansvarlig for volontørerne i Hertha. Uddannet på The Academy Drama school, som skuespiller i London. I 2001 uddannet på Crystal Herb College i London 2003 som Bach blomsteressensterapeut. Uddannet på Nordlys som Klang-massør i 2012. Jeg har boet sammen med min familie i Hertha siden 2006.

ANNE MARIE LANGVAD

ANNE MARIE LANGVAD

Hjemmevejleder og Husmor

anne.marie.langvad@hertha.dk

Uddannet ergoterapeut 2019 Et års Camphill-erfaring fra Canada. Ansat i Nerthus.

SIBYLLA HOFSTÄTTER

SIBYLLA HOFSTÄTTER

Vikar

sibylla.hofstetter@hertha.dk

Sibylla Hofstätter Ansat som vikar siden dec. 2014. Været med i forberedelsesgruppen siden 1987 og i Hertha Støtteforenings bestyrelse siden 1983 (dengang hed det blot “Hertha bestyrelse” idet vi jo først blev støtteforening efter Levefællesskabets opstart). Har arbejdet som klasselærer for udviklingshæmmede børn på Rudolf Steiner skolerne i Silkeborg og Århus i 17 år. Arbejdet derudover som lærer i tegning/ grafik og kunsthistorie med Silkeborgskolens 9. klasser. Arbejdet i Rudolf Steiner-børnehave fra 1991 – 98. Uddannet sløjdlærer, ungdoms- og voksenpædagogisk uddannelse fra Kerteminde Husflidsskole 1980 – 82.

RASMUS LADING

RASMUS LADING

Vikar

rasmus.lading@hertha.dk

Ansat ved Hertha siden 2018 Tidligere ansat på Marjatta, samt arbejdet med levendegørelse og undervisning i Den Gamle By, samt undervist på Steiner skolen i Århus. Uddannet Steiner lærer fra Audonicon i 2016. Har boet på Hertha med familien siden 2018 – arbejder som vikar i bodel og værksteder.

ANE MEINERT FOLKE

ANE MEINERT FOLKE

Værkstedsmedarbejder

ane.folke@herha.dk

Jeg er uddannet håndarbejdslærer i træ og metal fra seminariet for hverdagskunst i Kerteminde. Og jeg har desuden en lille uddannelse som yogalærer. Jeg har i mange år været selvstændig med eget smykkeværksted Jeg er mest i Nerthus, men man kan også ind imellem møde mig i Vidarhus og andre steder.